Sunčica Milivojša, Junior Software Engineer

novembar 2017


Sunčica Milivojša, Junior Software Engineer

OBLO Living timu sam se priključila kao stipendista, prihvatajući izazov rada na studentskom istraživačkom projektu, što mi je omogućilo da kao mlad inženjer upoznam oblast koja me interesuje.

Put koji sam prošla zajedno sa kolegama u timu bio je isprepleten usponima i padovima, kako smo se upustili u aktuelnu oblast o kojoj smo malo znali. Međusobno smo se podsticali, a probleme smo posmatrali kao lekcije, što nas je unapredilo i činilo iz dana u dan boljim i iskusnijim. Najviše nam je značila pomoć mentora i iskusnih kolega koji su nam nesebično pomagali i prenosili znanje. Zaokuživanjem našeg istraživačkog rada u jednu celinu, popeli smo se na višu lestvicu znanja, i stekli praktična iskustva, kakva nije moguće steći tokom redovnih studija. Samostalan rad i efikasno rešavanje problema su samo neki od kvaliteta koje smo stekli.

Već po završetku studija se zapošljavam kao junior inženjer, te nastavljam rad u istoj oblasti. Najveća motivacija i podstreh za rad je svakako saznanje da se vaš trud i rad ogleda u krajnjem prozvodu koji će drugi ljudi primenjivati u svakodnevnom životu. Podrška tima koji podstiče saradnju kako na radnom mestu tako i van njega je izuzetno značajna, a organizovane različite aktivnosti obrazovnog i zabavnog tipa me dodatno motivišu.

OBLO Living kompaniju bih preporučila svakom ko je spreman na izazovan rad, konstantno učenje i napredak u savremenim oblastima.